Levet Scone

Laura & Dorien

"Levet Scone heeft altijd een rol gespeeld in ons leven, we zijn er mee opgegroeid. Zowel Laura als ikzelf zijn gestart bij de kinderproducties. Intussen hebben we de hele weg afgelegd, kindertoneel en jeugdtoneel om dan nu mee te doen met de producties voor volwassenen. Ook achter de schermen staan we regelmatig klaar om een handje te helpen.

Toen er aangekondigd werd dat er een nieuwe editie ging komen van het theatercafé, waren wij meteen enthousiast. Onze eerstvolgende stap binnen onze toneelkring: een volwaardige productie organiseren en in goede banen leiden. We zagen het allebei meteen zitten maar hadden geen van beide ervaring met productieleiding. Gelukkig hebben we een volledige groep achter ons staan, iedereen staat klaar met helpende handen.

Intussen zijn we al wat verder en zijn de repetities gestart van ‘Wat Als…?’. Verschillende korte stukjes worden gespreid over een avond waar je samen van een hapje en een drankje kan genieten. Voor diegenen die altijd al eens wilden meespelen maar een grote rol niet meteen zien zitten, is dit het ideale moment om het eens uit te testen.'

Je kan naar 'Wat als ...?' op vrijdag en zaterdag.