Koninklijke Harmonie Volharding Kessel-Lo

“Na deze voorstelling zal iedereen weten wat een intrigerende persoon Thomas More was. Hoe zijn onwil, zijn trots, zijn weigering om zich te buigen naar andermans normen hem uiteindelijk het leven kost.” Mayra Beke, klarinetiste bij KH Volharding, is erg enthousiast over wat er op stapel staat. “KH Volharding en Trivial Muffins brengen samen het leven van Thomas More in klank/beeld. Zijn ideeën zijn nog steeds actueel. Wat ik vooral onthou: laat mensen in hun waarde, respecteer elkaars mening, ongeacht geloof, kleur of taal. En ook: durf vast te houden aan je eigen mening, laat je niet zomaar beïnvloeden.”

“We brengen een uniek optreden: én theater én muziek én de combinatie van die twee. Tel even mee: zo’n 70 muzikanten en een 10-tal acteurs op het podium … Je zal overweldigd worden door de ‘overall’ impact.”

“Amateurama is voor KH Volharding altij d een gelegenheid om samen te werken met een organisatie die iets totaal anders doet, om samen iets te maken zonder afbreuk te doen aan elkaars eigenheid. We geloven heel erg in de som ‘1 + 1 = 3’. Onze dirigent en Trivial Muffins hebben uiteraard al samengezeten om ervoor te zorgen dat muziek en theater elkaar aanvullen. Dit jaar wordt voor ons extra speciaal: niet alleen omdat we in de schouwburg spelen, maar ook omdat we twee voorstellingen geven. Verwacht een groot spektakel!”